rablómesék

 2022.02.03.

hello ⚠️ a mobilnézet nem az én alkotói koncepcióm.. you will get more if you use desktop view.. and you will probably avoid neck pain, eye fatigue, headache etc. ⚠️

JK.Rowling transzfób karlengető nácinő, JRR.Tolkien náciíró mert olasz neofaszisták kedvenc olvasmánya.. érdekes nálunk hángeribe Réz Ádám, Göncz Árpád, Gálvölgyi Judit -író/műfordítók- munkája nyomán lett ismert.. vajon hogyapicsába tudtak azonosulni a művekben található ordasnáci eszmékkel.. Emma Watson antiszemitanáci mert egy propalesztin tüntetésen vett részt.. Zelenszkijelnök hazaárulóellenes tisztogatásokba kezdett mint anno Rákosi-WalterUlbricht és egyébelvtársék.. bevett ismerős forgatókönyv.. Gyuribácsi eközben nekiment a kínai rezsimnek mert gyanítom bebukott valamelyik spekulációja.. ingatlanpiaci esetleg? Csakhogy rosszul fogja meg a dolgok végit mert a kínaiak még nála is pénzéhesebbek.. ami elismerésre méltó a maga módján.. WhoopiGoldberg aki nem is whooooopiiii és nem is goldberg.. csak egy hitvány rendszerbefurakodó.. szarozzni és relativizálni meri a holokausztot.. örökreeltörölni mindegyiket apicsába.. lassan több száműzött és számkivetett lesz hollywoodba mint Augustus principatusa idején..

leginkább röhögök magamba.. az emberek -na mitszoktam ideírni ilyenkor?- pontosan tudod mik.. 

Közben csendben fejlesztgetem háztáji vackomat.. Helix5 felhők tarkította februári fényárban.. és egy kicsit baszottul kezdem unni.. mint ezt a sarscov2covidot ami legalább olyan erőszakos mint a gyuribácsifélék.. ha nem mégerőszakosabb.. csodálatos jellemegyezés.. feltéve ha egy élőélettelen alakváltó kurvavírus nanopikoköcsögnek van jelleme.. A neten naívan bóklászva meg ömlik a pofádba az egymásnak ellentmondó információözön.. hivatalos[nak mondott] hírportálokról is.. oltás darabonként 20-30 USD-ért.. állambácsi fizeti a számlát.. essél át a nyavalyán.. mégseessél át mert 4 oltás köll.. a legjobb ha átesel meg többszöroltakszol.. végigmegyünk a görögábécén mutánsokat tekintve.. 56 hullámnál csakmegállunk.. talán 42 oltás elég lesz.. nemjó.. mert a sok oltás megzavarja az immunrendszert.. cenzúra köll és hivatalos forrásból érkező megkérdőjelezhetetlen rablómese.. az alattvalóknak kuss a neve..

arra nem gondolt még senki, hogy az immunrendszert nem átbaszni kéne folyton variálódó tüskefehérjék szimulációjával.. hanem támogatni.. mi van ha az immunrendszer komplexebben működik mint azt a tudóselmék vélik.. esetleg idegentestekre és testidegen örökítőanyagok megjelenésére és sejtDNSbe íródására reagál többfrontos stratégiával a test mint bonyolult biológiai rendszer működőképességének és rendszerintegritásának szempontjait figyelembe véve.. mindezt az agy [központi] irányításával és ellenőrzésével.. ezért gebaszt a rák.. mert testsaját örökítőanyagot tartalmazó sejtek alkotják.. try to think out of the box.. 

csak [hangosan] gondolkodom szokás szerint.. mindegy.. az ingerszegénység sosem volt barátom.. a bezártság mégkevésbé.. suppose i have no idle mode.. az idei szép telem gyanítom levesbe ment.. olvashatsz itten kalandos téli emlékekről.. remélem még lesz részem bennük.. áhojtye

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr2017121022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása