dpsac

 2022.10.11.

ha olvasol és megnézed a képgalériát hamar leveheted miféle csúcstechnológiát rejt e pornóipari szakkifejezés.. Yessss.. a dupla állégmagos tekercsalapú háztáji LF vevőantennát.. Mert fantáziámnak és kísérletezőkedvemnek senki és semmi nem szabhat határt.. És ez a rakásszar kinézetű valami meglepően jó értékeket produkál a Funkwecker ciklusszámlálója szerint.. Scope továbbra sem képezi műszerparkom részét.. Ezért kénytelen vagyok dögunalmas kétjegyű végtelenített számciklusokat analizálgatni.. Innentől gyanítom átmentem unortodoxba és elhagytam a klasszikus ferritantennaépítés territóriumát.. Mint Jean-Luc Picard felfedező csillagflottakapitány a megszokott és [meg]ismert csillagközi civilizációt..

Egy manus.. nevezetesen összeomláskutató.. aki dettó úgy fest mint ZsánLükPikárkapitány eltitkolt fia.. felvázolta a borús jövőt.. Szerinte -mintahogy bárki gondolkodó épeszű emberszabású láthatja- recsegnek-ropognak-rogyadoznak az ipari forradalmakkal indult [mai] emberi civilizációs ciklus alapjai.. A baljós/bajlós változások sora amit érzékelsz magad körül már mind-mind a civilizációs válság tünetei.. Sosem láttam még hivatásos vészmadarat.. de nem beszélt összevissza baromságokat.. Logikus-érthető-alapos volt a mondanivalója.. 

A kezdőképen egy holt poloskát/poloskamúmiát láthatsz a pók hálójában.. A pókfélék ősi ragadozó élőlények.. Régebbóta élnek a Földön mint a rovarok.. Kiváló élősködőirtók.. Egy dologban biztos lehetsz.. bárki emberfiát túl fognak élni nagy valószínűséggel.. Hosszúhullámú rádiókísérletemet egy agyalágyult okoskodó jelentéktelen faszkolódásának gondolhatod.. Sejtelmed sincs róla, hogy egy hidegháborús rádiókommunikációs protokoll az alapja.. Amit a világ vezető nukleáris hatalmai a mai napig használnak.. Amikor féleszű Zelenszkíjelnök összevissza hadovál megelőző csapásokról a leghalványabb fingja nincs arról, hogy milyen automatikus válaszmechanizmust indítana el az álatala megrendelni kívánt katonai/politikai szankció.. Zelenszkíj egy fogalmatlan kretén.. Szeretném ha épeszű katonai vezérkari szakértők felvilágosítanák az LF/VLF rádiókommunikációs parancsküldő mechanizmusok működésével kapcsolatban.. AmtrakJoebácsit és NagyVlagyimirvlagyimirovicsot dettó.. Nem hinném, hogy létezne bárki emberszerű-emberformájú Földlakó aki egy pókfélék és egyéb gerinctelen lények uralta walking dead rémálomban szeretné tengetni megmaradt nyomorult hátralévő életét.. 

És megoldás mindig van.. Aki azt mondja, hogy nincs az degenerált elfajzott kártevő.. 

Apropó.. Kikinkartárs lánya felszállt Amerikába.. És clinteastwoodmódra végigaludta a startot félig szemébe húzott sisakrostéllyal.. Végigröhögtem a közvetítést.. Elon meg gyorsan lekevertette Cassadaűrhajós mikrogravitációjelző plüssEinsteint méltató izgalmas cionisztikus monológját.. 0,175 ezred a 100%-ból hajólszámolom.. Ez egy roppant jelentős világnépességarány.. Mondhatni elsöprő túlnyomó többség.. Ideje lenne végre mindenkinek észheztérnie..

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr9817951794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása