restatus quo

 2022.06.20.

anno soksok történelmet tanultam mert kellett a felvételihez.. Akkoriban még nem voltam teljes tudatában annak, hogy kedves nemezisem aki mentorom egyik legnagyobb ellensége a felvételi bizottság elnöke is egyben.. Csodálatos időszak volt.. gyakorlatilag kottára megtanultam a történelemkönyveket sőt annál többet is.. mert közel hibátlanul kellett vizsgáznom az áhított egyetemistaléthez.. Nem volt könnyű menet.. Az élet pedig szép kegyetlenül odabaszott kedves nemezisprofesszorúrnak.. és mentorom -dettó mint az Öreg alias Günter Strack az Ein Fall für zwei nyugatnémet sorozatból- váratlan halála után húsz évvel hirtelen megdögölt elhalálozott.. Nem mondom, hogy nem röhögtem sokáig vidám-gúnyosan..

Nos a rengeteg történelemleckéből csomómindent tanultam.. Vegyük pl. a status quo átrendezést/átrendeződést.. Nézzünk egy százéves fos receptet amiből a kedves politikusaink mind a mai napig főznek.. Kell egy végtelen gonosz szabadságtipró ellenség[kép].. Egy demokrata -lehetőleg kripli- gyenge, bizonytalan ezért tanácsadóira támaszkodó amerikai elnök.. Leginkább a balodali média által sulykolt, sőt harsogott háborús propaganda.. tele bináris állításokkal.. mert a lenézett fogalmatlanhüje olvasó/állampolgár bináris állításokból ért a kedves főszerkesztők meglátása szerint.. Kell végeláthatatlan nyomasztás és agymosás a lakosság felkészítéséhez.. És végül egy casus belli.. egy kibaszott ürügy a világháború kirobbantásához.. mindezt lehetőleg egy szép koraőszi napra időzítve..

Mert erről írok neked.. Ugyanaz a tetves forgatókönyv.. mert fullidióta tehetetlen balfasznak néznek.. akinek a feje fölött okosbácsik döntenek az életéről.. Élteink összessége a világ sorsa.. És a status quo már nem jó egyes kapzsi fasszopóknak.. mert nem elég jövedelmő biznisz.. Erőszakkal kell megváltoztatni.. propagandamázba bújtatva.. A fegyvereladások óriási zsetont hoznak.. Országokat romokból újraépíteni a legnagyobb üzlet.. Hatalmas hadseregeket meg éhező-nyomorgó megmaradt szerencsétlenket méregdrágán etetni.. szintén.. Területi gazdasági térhóditás, új piacok szerzése, végtelen pénzéhség.. Kapizsgálod már? 

Csakhogy a matek most hibázik.. A Hatalmas Szovjetúnió Oroszország kontinensnyi.. és full önellátó minden téren.. mégha primitív ruszki szinten is.. Az orosz nép gyakorlatilag mindent kibír.. ha három szem főttkrumplit és borscsot ehet csak akkor azt eszik.. Mondjuk az intenzív nukleáris sugárzást fingom nincs kibírják-e.. Egy biztos.. a tisztelt elnökurak repülő konzervdobozaikban szenvednek el majd halálos sugárdózist.. A termonukleáris töltetek robbanásai után keletkező termik szépen telefossák a stratoszférát nagyintenzitású radioaktív részecskékkel amit a jetstreamek körbehurcolnak az egész földgolyóbison.. Egyetlen atomtudós idióta sem tanulmányozta még többezer termonukleáris töltet felrobbantásának kummulatív hatását.. Itt az alkalom tisztelt tudóskáim.. csak legyen aki kiértékeli a mérési eredményeket.. Ha a hatalmas elnökurak még nem láttak sugárban hányó haldokló vezérkari tiszteket, agonizáló csicska elnöki személyzetet, sugárkataraktától megvakult pilótákat majd fognak.. 

Mert kedves amerikai honpolgárok.. ezúttal ti sem maradtok ki a buliból.. a háború házhoz jön annak minden hitvány kibaszott következményével együtt.. Csodálatos jövőkép.. hála néhány idióta politikusnak és az őket manipuláló parazitáknak..

Az állam alkotórészei a terület, a népesség és a főhatalom.. legalábbis erre emlékszem egyetemi tanulmányaimból.. A népességet mint a képviselőkre választással átruházott főhatalom bitokosát te alkotod leginkább mint állampolgár.. És jogod van kétkézzel beintegetni az erőszakos-manipulatív tetvesparazitáknak.. Érvényesítheted az akaratodat ha nem vagy birka szolgalelkű idióta.. Megakadályozhatod, hogy e kifinomult forgatókönyvet harmadszor is végigjátszassák veled sunyi manipulatív parazitaférgek.. Csakazért mert az érdekeik ezt diktálják.. Mit írjak még? Defenesztráció.. Metternich-módszer.. vascsővezérelt érdekképviselet.. 1% a 99% ellenében.. 

Sajnos az emberiség dicső történelmét nem a birkák írják mint láthattam/olvashattam.. legközelebb vidámabb leszek..

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr6217862133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása