hőség

 2024.07.15.

dr_oidindafoto.pngVillámherceg savanyúuborkaábrázattal ácsorgott a berlini olimpiastadion pódiumán.. nemúgy Fülöpkirály akire a játékosok párpercre rátukmálták az ezüstkupát.. amit a koronahercegnő látványosan nem akart összecsókolgatni.. Menő volt.. Szegény KőgazdagVilmost még az ág is húzza.. Ennyit az állandó magyar siránkozásról.. A spanyolok megérdemelték a győzelmüket mert tisztességesen és látványosan megdolgoztak érte.. Gusztustalan amikor kibicnek léhűtőnek kóklernek élősködőnek ügyeskedőnek szerencselovagnak csalónak tolvajnak lusta tohonyaszarnak terem babér.. Sosem állhattam a hasonszőrű embereket.. Talán túl sokszor láttam amint egymásnak adják az iroda rézkilincsét.. Júniusban kilátogattam a szurkolói zónába.. Időpocsékolás volt ha a zsizsegő nőtársaságot nem számítom.. Látványos a különbség a spanyol és a magyar foci között.. Ezzel gyanítom mindent elmondtam.. Csoboth Kevin faszárahúzhatja a gólját.. Szánalmas.. Attóltartok a klubcsapatok is hozzám hasonlóan értékelik a válogatott játékosainak munkáját.. Aki nem hajt az miafaszért akar profi focista lenni.. Csak Hektórországban létezhet az, hogy pályán lébecölésből-vakarózásból jól meglehet élni.. Hány elbaszott passzt.. hibás indítást láthattál az angol vagy a spanyol válogatott játékosainál? Yamal 17 évesen iskolázza a belőtthajú tetovált magyar nyikhajokat.. Messi biztosan focitudást csepegtetett a műanyag gyerekfürdőkádba habfürdő helyett.. Kismagyar Válogatottunk vikingcsávója legalább menő volt..

Kezdem kapizsgálni miért tart Afrika ott ahol tart.. a hőségben elpárolog a népek agya.. Sajnos.. Fullba tesztelem napvitorlám képességeit.. Konkrétan tudományos alapossággal.. Egy lézeres infrahőmérővel.. Az utolsó darabot emeltem le a Lidl polcáról.. Egy az egyben Bosch lopás.. de működik.. Nagyon megválogatom mit veszek.. Mert nem szeretnék iparihulladékgyűjtő konzumkreténné aljasodni.. Csak azt vásárolom amire szükségem van.. Hőtechnikailag árnyékolórendszerem vasbetonegyenértékű.. nagyjából.. Kb. 8°C mínusz van a kutyaólban a kinti hőséghez képest.. A probléma a vasbeton panelek-falak átmelegedése.. A 30 centis Austrotherm hőszigetelés ellenére egy hét kánikula után döntik magukból a hőt mint egy hőakkumulátor.. Az éjszakai huzat két fok lehűlést jelent.. Nem a szobalevegőt kellene lehűteni sziszifuszi munkával hatalmas energiaráfordítással és egészségkárosító jeges fuvallattal.. Hanem a falakat hűvösen tartani.. Ennyit tanított nekem ez az idei hőhullám.. És én meglehetősen tanulékony félszerzet vagyok..

Mondanám, hogy a nők igéző-kedves mosolya mindenért kárpótol.. Mindezt kétlépés távolságból élvezhetem mint lennykravitzfogadalmat tett kutyaféle.. Ráadás baj gond problémahimalája mostéppen nemhiányzik az életemből.. De az élet kiszámíthatatlan.. Pontezért izgalmas..

Hallgatom nézem a híreket.. Morfondírozom.. Te figyejjémán.. ez a Donald a populista demagóg leckéken kívűl túl sok titkos Kennedy jelentést olvasott? És képes volt lelövetni magát egy fizetett balfasszal akit helyből kinyuvasztott a titkosszolgálat mielőtt az FBI kihallgathatta volna.. Vagy szuperhős és egytizedmásodperc alatt kitér a hangsebességgel repülő puskagolyó elől? Vagy netán az ameriaki parasztnak elege van a gerinctelen szarjankó politikusokból? Kényelmetlen kérdések ezek.. Az elnököt amúgy a hollywoodi zsidóság választja? Ilyet pl. nem láttam az híresneves Alkotmányban.. Amikor a háromdiplomás űrhajósok július negyedike alkalmával süketelnek a demokráciáról tudják-e, hogy itten Tarquinius Superbus után már abban élt a nép? És a demokrácia csak az egyik államforma/politikai berendezkedés volt az égei tengeri városállamok sűrűjében a sok közül? Annak minden előnyével és hátrányával.. Inkább áldaniuk kellene a felettéb felvilágosult rabszolgatartó ültetvényes/feltaláló alapítóatyáik eszét és előrelátását.. Mert nélkülük maximum őslakos ingyók kószálnának a vadonban szerteszét.. A hulladékalternatíva nem alternatíva.. Szar, fos és hígtrágya között választani nem választás.. Soroljam még? Szerintem nem akarod..

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr9318447007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása