férfikacatok

 2024.05.26.

dr_oidindafoto.pnga binaritás szerintem nagyjából egy esetben lelhető fel a természetben.. ezpedig a gerinces élőlények kétneműsége.. genetikailag és testileg is bináris hím és nőstény.. gyanítom e bölcs megoldás mögötti gondolat lényege a beltenyészet elkerülése és a fajfentartás biztosítása.. nem szeretném minősíteni a mindenféle degenerált ideológiákat.. eléggé bírom J.K. Rowlingot karakán kiállása miatt.. a korcstanok elfajzásának mégeklatánsabb példája az ótvar zsidószöveg a gázai cirkusz kapcsán.. hős izráel hős hadserege nem népirt mert alantas lények elpusztítása nem népirtás.. a Hágai Büntetőbiróság melletti ügyész pedig arcátlan amikor BibsiMetánnyahúurat ilyesmivel vádolja.. nézegettetek mostanában térképet.. tisztában vagytok vele valójában mekkora is héberföld.. kb. mint magányos verébszar a versaillesi palotakertben.. de gigantikus a világot uralnivágyó erő és hatalom gyülekezik ottan.. azt akarom, hogy Metánnyahú is minimum úgy végezze mint a rettegett kegyetlen jugoszláv hadúrhősök.. mert hiszek az igazságban.. remélem az emberiség képes lesz valamikor felülemelkedni önmagán.. meghaladni a háboruskodó zsákmányszerző fosztogató leigázó kihasználó élősdi szűk elitet preferáló ocsmánykapitalista berendezkedést és valami jobbat élhetőbbet igazságosabbat kitalálni.. 

Ennek örömére új fejlesztésű ipari robotot mutatott be a Boston Dynamics.. Kedves Munkásosztály.. Ágyő.. Ezek az aiagyú műcsókák éjjelnappal dolgoznak majd villanyáramért cserébe.. Ti meg mehettek a picsába rövidúton.. A kapitalistának gyanítom nincs és nem is volt lelkiismerete.. Fizetést is csak azért kapsz mert munkajogi jogszabályok kötelezik fizetésadásra a cégeket.. Ennyit a szabadversenyről.. Ami nagyjából olyan mint a rablóháború.. 

Éljenek hát a mások munkáján szorgosan élősködők.. Apropó élősködők.. Roaring Kitty visszatért, hogy leszopassa a hedge[fontos]fundos shortoló parazitákat.. Senkiházi kis mitugrász prolikkal karöltve hulladékrészvények árfolyamát hajtja fel az egekig.. remélem addig amíg a nyerészkedő szarjankók csődbemennek.. jobban esne ha egyfüstalatt éhen is dögölnének pereputtyostul.. Szeretem az ilyen apró népmozgalmakat.. A senkik lázadását.. Mikor rendesen odabasz a kilencvenkilencszázalék.. megunván a végtelen munkamelletti küszködést és szívást.. 

A természet rendje a lehető legjobban van kitalálva.. Minden lénynek megvan a helye és szerepe.. egy roppant kifinomult művészien kivitelezett ugyanakkor élhető rendszer szereplői.. Mindez lenyűgözően szép nagyvonalúan megvalósított elképesztően változatos és színpompás díszletekben elhelyezve.. Nemigen látok itten hierarchiát és hódítást.. világuralmi törekvéseket.. szánalmasan nyomoronc ideológiák küzdelmeit.. mindez a működés lényegének antropomorf eltorzító értelmezése.. Éppezért nem akarom mindezt a csodát szürke és szánalmas emberalkotta falanszterre cserélni.. nem kívánok uralomittas szarháziaknak hódolni.. Nem fogok korcspolitikusok és gazdáik hatalmi ambícióiért fegyvertragadni.. Remélem nem maradok egyedül.. remélem egyretöbben leszünk.. a beintők.. a nagy lengő lófaszt mutatók.. 

Node.. mit csinál egy pasispasi.. fúrfarag.. kétkezével maherál.. kézműveskedik.. rendezvényeken kolbászol.. faszkolódik mindenfélével.. Többekközött kiéli japómániáját.. a túrakés edzettacél pengéjének tantosításától kezdve a japó fényképezőgéppel baszakodásig.. A shogun előzetese meg Tozawa oyabun vidám kalandjai kissé megihlettek.. Fogtam hát a hagyományoshegyű acélpengémet.. agyalni kezdtem.. Szétcsavaroztam mobilteflonjavító bitkészletem megfelelő darabjának használatával a nemes bicskamarkolatot.. Kivettem a pengét.. és nekiestem germán precíziósfűrésszel.. amit tízpercenként éleznem kellett.. Mert kurvakemény acélból kovácsolták e férficélszerszámot.. Nabazmeg.. repültek a percek.. a repülő percek órákká álltak össze.. milliméterenként haladtam a pönge oldalába karcolt vonal mentén.. Délután lett és a rés egykét centis lehetett talán.. Komám ez nettó szopás így vídiakorong nélkül.. ellenben kézművesen japós.. Lehet talán még mutatós is lehet egyszer.. Vakuként villant az ötlet.. Szerszámosládában fötörve rugós szorítófogót ragadok.. Reccs.. arnoldi erővel hajlítva enged a fém és vágásmentén törik.. Reszelővel formázom, csiszolóvászonnal finomítom.. többszöri nekifutásra.. Ezután szépen összeszerelem a kést.. Kap egy plussz csavarkötést.. amit lehet savállóra cserélek majd.. Pengét élezek akkurátusan.. Megtantósodott mint láthatod.. nincs nyolccenti ha érdekel.. markolatát megjelöltem dr.oidpofával.. Egy bicskát sajnos elhagytam 2016 körül egy orfűi kaland alkalmával és roppantmód hiányzott.. Szinte féltúrázó voltam nélküle.. Pótoltam hát e fájó hiányt.. nem polírozom most pengémet tovább.. Használós motyó ez nem holmi dísztárgy.. 

Most búcsuzom de vár még pár kaland.. 

Mindeközben csodatörtént Monacoban.. Höjj.. Albert bömbizett.. énekelt.. pezsgőtlocsolt.. italozott.. és azonnal 2024 darab ünnepi albertkekszet gyártat majd kekszgyárában.. Charlène Jéghercegné valamiért viszafogottabban örült.. Mondjuk nemcsodálom.. folyton férjura félvér fattyai foglalkoztathatják.. kik szép egymásután lépnek elő az aranyifjúság kavargó múltködéből.. óóóóó a mindentudó Bild firkászai elől nincs menekvés.. Nocsaknocsak némi izgalom szivárgott az F1 állóvizébe.. Zsánfránszoá hát ezt is megértük.. Mönákó.. 28 degrés à l'ombre.. 

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr3318413853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása