fotongyorsító

 2024.01.04.

mindig agyalok valamin.. leginkább nyughatatlanságként lehetne jellemezni.. Pl. hogyan tudnék komplexebb, dallamosabb, árnyaltabb, kifejezőbb zenéket írni ami hallgatóságom hasonló lelki-érzelmi-intellektuális utazásra csábítja mint egy jó könyv.. Minimáleszköztáram határait feszegetem rendszeresen.. sajnos nem vagyok a monetizáció -korunk varázsszava- mestere [mert nem különösebben érdekel a vagyonszerzés és minden mutatványomnak/munkámnak [lelkes]szenvedély a hajtómotorja].. Nos ez baj, a mai elbaszott világban kurvanagybaj.. Nyilván nem lennék én ha nem dolgoznék ki erre a problémára is valamiféle megoldást :⫐

Csikósmester évvégi összegzését meglehetősen optimista hangnemben zárta ami tőle eléggé szokatlan.. Példálózott mutatványuk gigantik jútyúb nézettségével.. Megtudhattam többekközött, hogy a tizenháromezres nézettség időpazarlás és az érdektelen szerelemprojekteknek nincs helye e monetizációs csodafelületen.. Nos, van százezer körüli nézettségem is csaképpen ablakbeépítésről szól.. Megcsináltam tisztességgel a rendelkezésemre álló eszközökkel.. a megrendelőim elégedettek voltak.. nem mondhatnám, hogy a szívem csücske.. és mai fejjel nyilván jobbat/mást csinálnék.. Az ember folyton tanul..

A tanulási folyamat része az is, hogy karban-életben tartod kvázi munkaeszközödet.. Múltkor írtam, hogy melegszik.. Ennek több oka lehet.. Elsőként a porosodás.. Tegnap sokat esett, a szálló por éppezért leülepszik, ami ideális idő egy kis imactakarításra.. Már megénekeltem e szopási procedúrát nemegyszer.. nem szeretnék önismételni.. Az ügymenetet azóta optimalizáltam.. azonnal letakarom kétoldalt leragasztva az lcd-t.. Módósítottam a portalanítási metódust, jobb a porszívó is amit használok.. Sőt a kompresszoros családi inhalátor felhasználásával már levegőimpulzusos blowertisztítást is sikerült összehoznom.. Olyasmi puffogást képzelj el mint ami Wehrner von Braun V1 motyója impulzushajtóművének hátsóján gyütt ki anno.. csak lepkefing kivitelben.. A brutális sűrített levegős módszer lehet akár abrazív is ha nem figyelsz.. és a porszemcsék összebaszhatják az áramköri lapokat rossz esetben.. Az alaplap rajta a CPU/GPU párossal fordítva van beszerelve.. A hűtőradiátort pedig kétirányú csavarkötésekkel rögzítették.. Ha leszedem újra kellene mindent pasztáznom.. aminek nem biztos, hogy van értelme.. Ezért úgy döntöttem nem műtöm ki a komplett alaplapot befújóstúl hanem rendkívűl alaposan mindent kiporszívózok a tápot és a merevlemezt kiszerelve.. LCD visszacsatlakoztatás az orbitális szopás netovábbja..

Hanem Arnold a kisemberek megmentője.. Saját Lidlkatalógussal.. Benne a fotongyorsító csodalámpa.. Schnäppchen.. Szaladok a helyi Lidlegységbe siposurazni.. Az egyetlen csodalámpát egy kis muki nézegeti.. Ránézek -Giff mí jór lempp ent jór klósz- mondom neki könyörtelen Arnold fapofával.. Janem.. A muki átadja nekem a ledcsodát -Mi csak úgyis nézegettük- szavak kíséretében.. Danke mein Freund.. Csinos egyemista csaj a kasszánál.. fizetek.. Otthon látom, hogy egy jótétlélek kilopta a csomagból az elemeket.. Koncepcióm már megvolt a hasznosításra.. zseb- és derítőlámpaként applikáltam fotóstáskám vállszíjára.. És kiváló szolgálatot tett macszerelésnél is.. Mikor az utolsó [a négyből] aranyozott hangyapöcsnyi szuperkifinomult százlábú adatcsatlakozót kellett balkézzel beügyeskednem a harmincfokban megdöntött párkilós kijelző alatt bindzsizve.. Amennyiben nem így jársz el és kreténmódra kitéped bármelyik kábelt az alaplapi konnektorokból vagy magából az lcd-ből megbaszhatod a számítógéped azonnyomban.. A kijelző és üvegportalanítás, zsírmentesítés már csak könnyed utójáték ezután.. Bekapcsoltam hűséges iljicsem és boiiiinnnggg, felzendült a zenhang.. Vártam, hogy kivilágosodjék a kijelző almástul.. Yesssss.. A műtét sikerült.. A tragacs üzemképes.. Igazából jobb mint újkorában.. Táltosként szárnyal szívműtétje óta.. Az eredeti HDD-t bennhagytam a hőszenzor miatt de egy script deaktiválja indításkor.. Így elkerültem a hardveres baszakodást és kaptam egy áláménium passzív hűtőblokkot cserébe.. Gyanítom a melegedés oka mégsem a porosodás, hanem a táp kiszáradó elektrolitkondenzátorai és maga a GPU melegedése.. Imádkozhatom leginkább.. Remélem iljics elpöfög még addig amíg tisztességgel nyugdíjazhatom.. Na ez a fullkizsákmányoló hitványkapitalizmus :⫐ Még Balthazár a szegény jóhiszemű jámbor szamár sem gályázott ennyit.. 

Amíg kiötlök valami újat nézegessétek fészbuk fotóoldalamat ha kedvetek tartja.. Az megvan miért bukott meg az HBO The Idol c. sorozattya.. Gyanítom nem Lily-Rose Depp alakítása miatt.. hanem mert meglehetősen rossz színben tüntette fel a kiváló zeneipari bibsihadat.. Felségsértés és árulás.. Buknia kellett.. Aki megkerüli a hivatalos utat és nem kívánja élősködők vagyonát gyarapítani arra roppant rögös út.. méginkább bukás vár.. egyszerűen eltűnik a morajos zajban ha nem elég jó- és tehetséges.. Támogassátok a valódi nem kreált tehetségeket kiváló [független] zenészeket, írókat, festőket, fotósokat, filmeseket.. Megérdemlik.. Ezzel ők is ti is jól jártok, mellesleg jól odabaszhattok a parazita ingyenélőseregnek.. Milyenazmár, hogy egy kezdő énekes vagy színésznőcskének bemelegítésképp egy ocsmány majompofájúval kell kúrnia [akire jóérzésű nő rá sem néz] ha karriert akar építeni.. Gáz bazmeg.. Sharon a mai napig ilyen sztorikkal haknizik :⫐:⫐

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr1518295021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása