xmsd

 2022.11.19.

vérbeli geekmódra NASA közvetítéseket követek ahogy kell.. LOFTID live übertragung.. naja.. das war super.. A felfújható hőpajzs technológia fényesen bizonyított.. Le az űrszeméttel.. Mert az ember a Föld legnagyobb szemetelője.. Sőt már a Holdat és a Marsot is összeszemetelte.. Artemis1 kilövés élőben Floridából.. Itthon kinézel az ablakon és fejedben Axl vernyákol ..even cold november rain.. Slash bagóval a szája sarkában novemberi sivatagi forgószélben nyúzza a Gibsont.. Stephanie dögösködik.. Csudálatos glamrock mesefilm.. Nálunk taknyos ocsmány későőszi ködös idő.. Párezer kilométerre nyugatabbra a NASA nézőközönsége éjjel félkettőkor rövidgatyában ugrabugrál a nemzeti park füvén.. Egy nagydarab őszes úr interjút ad a kihelyezett riporternőnek.. Öt éves koromban élőben láttam az Apollo11 kilövést.. Apu sokszor Wernherbácsival együtt nézegette a National Geographicot a kertünkben.. Rendszeresen grilleztünk a Mercury Seven fiúkkal.. Cernán Eugénbácsi utolsó holdmissziójának startját is ugyaninnen bámultam.. Ezért most ötven évvel később kijöttünk megnézni az új küldetést.. 50éve nálunk elvtársak és mégelvtársabbak tobzódtak a munkásparaszthatalom nevében.. Hogy dögöltek volna meg mind a nevüknapján..

Végre rengeteg tilitologatás, hurrikánriadó és bürokratikus baszakodás után az SLS -a világ jelenleg legnagyobb rakétája- útban a Hold felé.. Messzebbre jut majd mint a szerencsés-balszerencsés Apollo13 küldetés.. Na ez már valami.. Kibaszott háborúskodás helyett szívesebben látnék hasonló fejlesztéseket és eseményeket.. Új holdkörüli röppálya berepülése.. Landolás SanDiego partjainál a Csendes-óceánban.. Gyanítom új űrkorszaki üttörőkorban élünk/élek.. És remélem megérem a folytatást.. Elon te csodálatos turbókapitalista.. Kíváncsi leszek a SpaceX hold és marsmutatványára.. Remélem jócskán felülmúlja twitterműsorodat :⫐ 

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr2917982620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása