psac

 2022.10.04.

avagy pseudo aircore.. magyarul állégmagos tekercs.. tiszta műszaki nyelvújítás :⊐ Merthogy kukáztam ferritfronton.. Némi ismerettel gyarapodtam.. a ferritmag jelerősítő szerepet tölt be a ferritantennában.. akár százszorosára javítva a vételt.. Japóktól ered.. nagyjából az 1930-as évektől létezik közforgalomban és a TDK az egyik ferritspecialista.. Ennek örömére a törött, de megragasztott ferritrudamat félretettem.. S most a tekercs mélán és üresen busong[ana] ha nem berheltem volna szét egy mikro USB kábelt amire szorgos kezek zavarszűrő ferritmagot hurkoltak.. Ezt a pőre ferromágneshengert befűztem a platformB antennakábeltartó talapzatába.. Most tesztelek.. A svejci azúros fogselyemdobozból meg mini páraszűrő-passzív rézionizátort tákoltam.. Ezt pl. be lehet dobni a fényképezőgép mellé a táskájába.. Későősszel-télen jól jön majd..

Közben újabb csodák történnek a Nagyvilágban.. AmtrakJoe rendszeresen travoltázik.. E csodát látván kérdezem: netán háttérhatalmi héberek vesztek össze a droidtávirányitódon Joebácsi? Annyira sajnos nem vicces e színpadi jelenség.. Mert láthatod, hogy a világ sorsa paranoid politikuskretének és szarkeverők kezében van.. Akik éppen nyíltan atomcsapással fenyegetőznek.. Gyanítom megérkeztünk a teljes degeneráltság korába.. A kommunista rezsimek természetrajzát alaposan megismerve következtetni lehet Zelenszkíj lépéseire.. Az autokrácia és/vagy héberhatalom mindig mindenhol ugyanazokat a sémákat követi.. Hazudozás, szarkeverés, állampolgárokat ellenőrző besugók és kémszervezetek hada, hadkötelezettség, a hatalom támasza a hadsereg és az állami erőszakapparátus, koholt ellenségképek, kirakatperek-kínzások-kivégzések, hazaárulózás, másodrendű alattvaló állampolgárok, cenzúra, kultúrharc, szólásszabadságtilalom és egyéb szabadságjogkorlátok, hatalmas állami kölcsönökből dőzsölő fajtársak urbánus elitrétege vs. nyomorgó nép, abszolút hatalomkoncentráció, ótvar álszent ideológiai igehirdetés stb. És a Hatalmas Héber Vezető [aki orosznyelvű ukrajnai orosz zsidócsalád sarja] addig húzkodta BúsképűNagyVlagyimir bajuszát amíg az események nyílt háborúvá fajultak.. Sajnos eleget láttam ahhoz, hogy a bibsinek már azt sem hiszem el amit kérdez.. Nálunk volt bő négy évtizedük bizonyítani.. A tragikus eredményt ismered.. kb. négy-öt évtizednyi lemaradás a jóléti államokhoz képest.. Szenvedésterrorral vegyes szelektív emlékezet.. Közben halkan kérdezném SörkertiBohócAdolfot kiafasz tette az anarchia közepette kancellárrá a kölcsönös haszon és juttatások reményében.. Nyilván a szavazónép.. A megamágnások érdekes módon nem pusztultak el a vészben.. 

Íme a demokratikus képmutatás mesterei.. Ocsadék profit és érdekháború ez az ukrajnai ahol [tőzsdei]spekulánsok és fegyvergyárosok keresik szarrá magukat a lakosság szenvedésén.. Csudálatos jelenség a random változó infláció.. ami leginkább a tőzsdei árfolyamú és napi fogyasztási cikkeket drágítja.. Nagyon nem komázom ha degeneráltak hüjének néznek.. és meg akarják mondani mit tehetek mit mondhatok.. Nyilvánvalóan nem léteznek korlátlan pénz és erőforrás készletek.. A hatalmas vagyonok a reallokációs és tőkekoncentrációs folyamatokban keletkeznek.. Ami röviden azt jelenti azok basznak rá akik a pénzüket a spekulációval drágított javakra és szolgáltatásokra kiadják.. Egy parazita önként nem fog profitorientált parazita életmódjáról lemondani.. 

Köcsögvlagyimirről nincs mit mondanom.. A ruszkiknál sosem létezett demokrácia.. Nem tudom milyen tragikusan elbaszott irányba halad most az emberi civilizáció.. De a tohonya tehetetlen birkanépek azt kapják amit megérdemelnek.. 

Mindeközben megnéztem streamen az Elvisfilmet.. Várom a négyórás rendezői változatot.. Zseniálisan csodás parazitajellemrajz.. Precíz zeneipari kórleírás.. Elvis, Michael Jackson, Prince.. kapásból három szupertehetséget tudok felsorolni akiket a profitért drogos ronccsá hajtott a menedzsment és a lemezkiadótársaság.. Fausti alkut kötöttek a sztárságért cserébe.. Mert a hírnév és a sztáréletmód az a cukormázas csali amivel a szipolypiramis csúcsán trónoló hájfejű harveykorcsok csalogatják az ismeretlen de tehetséges zenészecskéket, írócskákat, színészkéket, festőcskéket és egyéb alkotókat.. Csudavilág annak aki ezerszeres hasznot zsebelhet be mások szorgos munkájával.. Sajnos a parazitizmus mint jelenség már messze túlnőtt a fajtársi közösségen.. Egyfajta elbaszott elkorcsosult létformává vált..

Még a végén teljesen elpuzsérosodom.. és ezt a legkevésbé sem akarom..

Ezért a négynapos esőszünetet kihasználva túrázni mentem.. Kisréten feltűnt menten az öles farakások hiánya.. Csak gyerekhad ricsajozott és a fűben tanárnők hevertek.. Mint mersepál majálisában.. Aztán vidám nyuggereket láttam.. Majd három elveszett nyuggernő lelket.. Kiket kutyaféle helyes irányba terelhet.. Egy laza hátrakacsintó kézmozdulattal.. Haladtak tovább a túracsapattal.. A tetőre érve táblán narancsban virító tacepaó.. Hogy olvassa minden kultúrtahó.. Az erdőtüzekről regélnek bölcs erdészemberek.. 99% ennyi agyatlan hüje nem lehet morfondírozom.. Miközben magam azon kapom, hogy egy nő cigarettázva figyel.. Barátnője meg mobillal kezében forogva csivitel.. A GPS jel kissé megrogyhatott.. Mert túranőnk nyugat felé tekint mint Galadriel Szürkerévbe érve.. -Erre lesz a torony- közli Jakabhegyre nézve.. Gyanítom most átmennek kalandor/merészbe.. De nem.. A biztonsági játékmód életbelép.. S válaszért hozzámfordulva lépnek.. Arra menjenek amerről ideértek.. Keletre.. Közöltem félig dühösen félig nevetve.. Mert közben a táblán az eldobott csikkek gaztettit részletezték remegve.. Lelkiszemeimmel százévnyi csúf tűzpusztítást láttam míg magamban magányban anyáztam.. S az adhoc túranők tovalibbentek.. Hogy rúgnának picsán az entek.. Node elég.. Van vissza még némi adalék.. Meditálópár a túraösvény mellett.. Pont képgyűjteményembe kellett e csodás pillanat.. Szent Ligetben vártam.. Csendben továbbálltam.. Kék kökörcsin szára.. Ráhajolt holt fára..

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr5217946342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása