földlakók

 2022.04.23.

legfőbb érték az ember.. ez volt a kommenyisták kedvenc szavajárása.. ha úgy értelmezed, hogy milyen kiválóan lehet évtizedekig élősködni szervilis-szolgalelkű embereken akkor rendkívűl találó, frappáns mondat..

Túrázni unalmas.. írja a csudás haditudósító.. a firkászok hullarabló elitjének tagja.. mert véres szétszaggatott holtak, üszkös romok, nélkülöző rettegő nyomorultak között hírekre, szenzációra éhes hiénaként kóricálni az maga a színtiszta magasabbrendű létezés.. Értem.. 

Láthatod mennyit ér az emberi élet.. mekkora biznisz a háború és milyen fantasztikus árdrágító-extraprofit lehetőségeket kínál.. Lenyűgöző a vénszarok képmutatása amivel keménynek és erősnek próbálják láttatni magukat.. 

Fura, hogy a vadonélő alantas lények valahogy el tudnak éldegélni egymás között féktelen grandiózus pusztítás és rombolás nélkül.. és sosem kérkednek szellemi fölényükkel.. csak szép csendben léteznek a maguk tudatlan civilizálatlan módján.. Szép csendben létezni fognak azután is, hogy sikeresen kipusztitottad nagyszerű emelkedett fajtád óóóóó te csodálnivaló istenfélő hatalmas ember..

Csupán néhány semmitmondó kósza gondolat a Föld napjára..

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr5317814577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása