ki a virágot

 2022.04.05.

..hello.. lécci felejtsd el az internet explorert.. edge.. chrome.. mozilla.. safari..

mind a barátaid.. köszi.. 

szereti az rossz embör nem lehet ugye kedves hölgyek urak.. Apróvader is felettébb kedveli a szépet mint láthatod.. Büszkén pózol hát az új hullámfogó csodaszerkezet mellett.. Ja ez még ugyanaz a hardver csak más szögből.. bocsi.. Apróvader egy békés délutánon született mikor a kölkökkel süthetőgyurmáztunk és a lány annyira jól elkapta Darth vaderségét, hogy vattábacsomagolva megőriztem.. Kiváló tesztalanya átalakított optikámnak.. Tudod afféle kísérletezőhüje vagyok aki sajáttákolású optikákkal baszakodik szöszmötöl.. A különbség a módosítás után nanométerekben mérhető leginkább.. és mégis javulást látok a képélességben.. csudavilág az optikai rendszerek világa.. 

A Holdról is láthassuk.. Azt is ahogy Williamúrfi bugris comptoni szokásokat fölvéve pofozkodott a magasztos ünneplő grénum előtt.. Micsoda csúfság baszod.. meg kell kövezni.. a walk of fame csillogó flaszterén csicskáknak kell oscarszobrokkal halálrahajigálnia hős hollywoodi potentátok jelenlétében.. minimum ezt kívánja a tisztesség[es bosszúvágy].. pimasz hálátlan rohadékfattya.. Amikor egy riporternő MelGibsonpapát kérdezte e botrányról annyira röhögött, hogy majd kiesett a kanapéból.. sajtósnőjének azonnalihatállyal le kellett tiltania.. felháborító.. micsodaszörnyűalakok.. 

Vissza a virágokhoz.. még tavaly egy szép mikulás előtti túranapon.. hazaúton.. a lejtős járdán bandukolva bokám nyekkent kilencvenfokban befeléfordulva.. ooóóó.. achtung vorsicht servoantrieb funktionsstörung.. már láttam piroslani a figyelmeztetést hudomon.. Ennek fele se tréfa mondám magamba és rutinos spártaiként hazabicegtem.. Minimum hat hét túraszünet lett a verdikt.. Szerencsére csülköm nem dagadt bele a cipőmbe, főleg nem pompázott tompa szivárványszínekben.. Mert az csúnyán odabaszott volna túrakarrieremnek.. Ezért nem láthatol csudás magasztos télitúrás képeket idén :⫐

Tavasszal talán bepótolom..

Mégvalamit.. a tisztaszívűekről.. a márciusi hosszú hétvégén leteszteltem futóművem.. működik.. so-so.. már nagyban tombolt a pusztító elmebaj a szomszédban.. békére nyugalomra vágytam.. És mindig megkapom ha elhagyom az ún. fejlett civilizációt.. Koratavaszi hófoltos hegyhideg.. Színpompás harkály alias nagy fakopács keres költőodúnak valót.. fadoktortudorként kopácsol kitartóan kéreg alatti üregek után kutatva.. Elég nagy rutinkört szoktam lejárni sok emelkedővel.. Egy hosszú szakaszon lódobogás jobbfelől.. jellegzetes négyes ütem.. avar és faágropogástól kísérve.. A hang irányába nézek.. három szürkésvöröses villanás száguld a vadcsapáson.. a váltó felé.. Három fiatal megtermett szarvas.. Egy bika nyomában két ünővel.. Szőrük vedlik.. a téli rejtőszín alól már foltokban előbukkan a tavaszi vörhenyes árnyalat.. Döbbenten állok a túraúton.. Gyönyörű szökellő futásukat, nemes tartásukat csodálom.. Egy másodperc alatt bootol fel a fényképezőm és csak utána tudnám használni.. Hozzájuk szólok -mert a kutyámnál már megszoktam- átvágtáznak a váltón de távolabbról kíváncsian visszanéznek.. majd emelt fővel tovaszáguldanak.. Néhány szemvillanás alatt nyomuk vész.. Megmagyarázhatatlan boldogság tölt el.. Nem mindennap látok efféle lelkes lényeket.. nappal nem szoktak előmerészkedni mert tartanak az embertől.. Jól sejtettem.. tompa puskalövésektől visszhangzik a vadon.. A nagykör emelkedő részén egy sudár szőke anyuka terelget két szőke kislányt.. ikrek talán? Nem tudom.. kétpomponos mikiegérkötöttsapkában kiskabátban vidáman trappolnak az erdei ösvényen.. Elmegyünk egymás mellett.. -Hello.. makogom szokásszerint -Szia jókirándulást!- mondják kórusban a kiscsajok.. az anyjuk mosolyog.. -Köszi.. motyogom döbbenten.. They absolutely made my day.. A frissen előbújt hóvirágok és kökörcsinek már csak afféle díszcseresznyék e szerény boldogságkoktélban..

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr3917798073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása