futáspróba

 2024.01.30.

img_7460.JPG

figyeld a betűméreteket.. a hatalmas hősöknek háromszor-négyszer akkora betűméret dukál.. 4db műanyagszar annyiba kerül mint egy teljes Philips borotva pluszpengéstül.. A zsilettpengék ára megduplázódott az utóbbi években.. Hiába.. háborúsinfláció.. gazdaságivilágválság.. nincsmitenni.. shalomshalom..

Nyilvánvalóan egy kettőhatvanszor egyötvenes adolfoltár előtt masírozok mindennap halálfejes waffen ss egyenruhában horstwesselliedet énekelve.. Abszolút a hollywoodi sablonrohadékok nyomorult sablonéletét élem.. Amúgy egy gobelinlovat, egy Csontváry csótányreprót, egy Honda S2000 posztert és egy klassz dianyomatot az esti kivilágított régi WTC-ről láthatsz lógni a szobafalakon.. Hja abban az időben diára fényképeztek a fotósmakettek.. Ezúton is csókoltatom azokat az askenázi ún. reklámszakembereket akik ellopták komplett diasorozatomat egy fotópályázat ürügyén.. amikor személyesen számonkértem az arcot úgy beszélt velem mintha a seggéből rángatott volna elő.. Szokásos ismerős arrogancia.. Tanulság: nem indulok fotópályázatokon.. Skubizzá lécci.. Figyeld meg a bibsi bináris logikát.. Nulla és egy.. Az egyes az mindig a zsidóakarat.. nullának számít mindenki más.. Nyolcmilliárd ember nagyjából.. Tehát mindig csak két választás létezik.. Szerintük.. Vagy hős Izráel.. vagy pusztulás.. Vagy Zelenszkij és zsidóbandája vagy világvége.. És a balfaszok bedőlnek a zsaroló erőszakos maszlagnak.. Amúgy egy problémának nagyjából meghatározhatatlan megoldása lenne a két szélsőséges végpont között.. Ez az analóg [természeti] logika.. De ezt te nem lépheted meg mert hivány gój vagy és teljességgel ellentmondanál a tekercsekre vésett cionista világképnek.. Ergo trottyelnöknek háborút kell indítania a geci perzsák ellen mert veszélyeztetik hatalmas hőseink létezését.. Mindig a szövetséges damilonrángatott balekok végezzék el a piszkosmunkát.. A koalíciósok eddig kinyírták Szaddamot, Bin Ladent, Kadhafit, Fasszad elnök országa romokban, Libanon romokban, Jemen romokban, Jordánián még nem találtak fogást, az arab tavasz felemás eredményt hozott.. igazából Kuvait, Katar, Omán, a szaudiak és emirátusbeliek még hátravannak mert ők is a hatalmas hősök ádáz ellenségei lennének.. A hatalmas hősök cca. ötszázmillió arabbal és nyolcvanmillió iránival néznek farkasszemet.. De önmaguk abszolút túldimenzionálásában eddig is vérprofik voltak.. És állandó sunyi szarkeverésben.. Vagy nyolcvan éve megy a műsor és a végetnemérő cirkusz.. a csak egy maradhat elbaszott degenerált játéka.. Megnézném a hős Merkava tankokat az afgánanalóg iráni hegyek között.. 

Őszintén sajnálom, hogy a római császár és a szenátus egy marginális provincia tyúkszaros ügyének tekintette a szentföldi eseményeket.. Kurvanagy hiba volt.. Így kétezer év távlatából visszatekintve.. 

Szívós-lenyűgöző szarkeveréssel sikerült elérni, hogy trottyelnök egy csodálatos despotakoalícióval került szembe.. E fantasztikus csipetcsapatból három kibaszott atomhatalom feni a fogát az egyesült álmok 'szuperdemokráciája' által betöltött hatalmi pozícióra.. Kérdezném: amikor a választópolgárok mandátumot adnak nektek kedves seggfej politikusurak és politikushölgyek akkor nyomorra, éhinségre, hiperinflációra, munkanélküliségre, családapák és fiatal férfiak értelmetlen halálára, netán radioaktív hamura és esőre, világégésre, élhetetlen életkörülményekre adják le voksukat?  A választ tudjátok fasszopók.. Mellébeszéléssel, hazudozással elodázhatjátok egy darabig a parasztlázadást.. Gyanítom háborús politikusokat nemigen választanak újra a tisztelt választópolgárok.. A szürke-láthatatlan keményen dolgozó senkik és a földtúró lenézett agyatlan parasztok.. Nem kellene mégis elgondolkodni.. használni a fejetekben lötybölődő hígvelőt?

Nem lehetne békességben és sokszínű népek alkotta különböző állami berendezkedésben eléldegélni egymás mellett, mint az oktalan állatok és egyéb élőlények teszik pl. az erdei életközösségekben? Degenerált ideológiák harca az emberiség szánalmas története?

Egy kutya nem hazudozik, nem kertel, nem kétszínűsködik, nem alakoskodik.. kimondja amit szeretne.. 

..a végtelenbe és tovább.. Hanem visszatérnék e kis kitérő után az eredeti témához a futáspróbához.. Tudnom kell, hogy amit kiposztolok pl. ide vagy a jútyúbra hibátlanul fut-e.. Jelenleg egyetlen módszert ismerek amivel ezt ellenőrizhetem.. bindzsizés a MediaMarktban.. Nem is néznek hüjének amikor laptopokon és telefonokon tesztelem motyóimat.. És köszönik faszán futnak 4K-ban.. Tehát felesleges volt aggódnom.. Tragacsom némi áldozat árán szépen kirenderelte az animációkat.. Apropó.. Megdöbbentően hitvány némelyik gamer pc hangja.. Nagyjából a fél hangteret nem hallom amit a saját ódon gépemen még hallottam készítéskor.. És megdöbbentően jó a prémium csúcskategóriás telefonok kép és hangminősége.. Adnak is valamit cserébe egy szakajtó pénzért.. Ez van.. Találkozunk valamikor legközelebb :⫐:⫐

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr218314825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása