hullámcsapda

 2022.06.19.

A FAST kínai óriás rádióteleszkóppal keskenysávú alacsonyfrekvenciás jelet vettek.. háhá.. alacsonyfrekvenciás -mondom fogalmatlanul- én is azzal baszakodok mókolok.. Ja ez nemolyan ITU besorolás szerinti alacsonyfrekvencia.. megahertzek-gigahertzek játszanak.. Oszt modulált, periodikusan ismétlődő jel-e? Mert a rádióadás egy kommunikációs csatorna.. elméletileg infókat tartalmaz.. Aztírják más kutatók nem erősítették meg ezért a kínaiak elsuvasztották a felfedezést.. A puerto ricoi Arecibo rádiótávcső meg összedőlt.. Mr. President épp most háborúzza el a NASA költségvetését.. Szívből Gratulálok.. jómulatság férfimunka idiótának lenni..

Mindeközben Velíkij egyfolytában nagypéterezik.. Csudás.. azt nem olvastad, hogy NagyPéter kétméter magas volt és kitanult pár szakmát? pl. hajóácsságot hajólemlékszem.. még véletlenül sem kágébéügynöki képesítést szerzett.. Felvilágosult uralkodó volt széles érdeklődési körrel bazinagy karizmával.. ezért a nők egyfolytában üldözték.. ő meg minden szakállas férfinak lenyisszantatta a szakállát.. 

Daliás Zelenszkíjmester és bandája előtt pedig az egész világnak vigyázzban kell állnia minimum.. ő dirigál te ugrálsz.. ez olyan szokásos héberszokás.. Országa ezalatt romokban hever.. a lakosság egyrésze menekül az otthonmaradtak nyomorognak.. Ebből lesz majd igazi csudarezsim.. mint nálunk 42 évig.. és amikor vénszarok lettek jólleváltották őket a piszkosmocskoshorthystafaszistanacionalistabandák.. mert sajnos gyuribácsinak nem jött össze a heródeskedés bármennyire szerette volna.. uralkodása érdekében még héberhelytartókat is kinevezett.. 

Kiváló keleti despotizmus.. Látod ezért kell a palagázdemokrácia.. Azt észrevetted, hogy az élelmezési válság hősizráel ádáz ősellenségeit sújtja legjobban? 

It's a wonderful World.. and it would be much better without idiots and parasites.. 

A sok szarság emésztgetése helyett inkább saját kis vackomat tákolom.. Az új háztáji highend fejlesztés pedig a céklásdoboz hullámreflektor.. Amiben legújabb 2x88 menetes csúcstechnikás antennám tanyázik.. 

És nagyjából egy kalapszart ér :⫐⫏: A meghajtóegységet meg harleyquinnmintájúra tapétáztam.. No pasarán! üzeni a szárnyas ízeltlábújószágoknak mint a harcos kommenyisták.. remélem megértik az üzenetet.. 

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr3417861349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása