platform b

 2022.05.28.

most épp moslékidő tombol.. de kell az eső.. és jól jön a lehűlés.. bár eléggé radikális formában érkezett.. látható volt az előrejelzésekből.. 

Egy kis erőfitogtatás by n a t u r e, nehogy a degenerált világurai elbízzák magukat.. Részemről annak is örülnék ha a majomhimlő megtizedelné a majompofájúakat és helyretenné az egójukat.. de sajnos nem ilyen egyszerűen működik az élet.. Apropó élet.. észrevetted, hogy kegyetlenül odabasz a szar alakoknak? Előbb vagy utóbb.. Saját életemből is tudnék pár példát hozni.. Sajnos a jóembereket is lesújtja.. teljesen random módon..

Vangelis, Andy Fletcher, Ray Liotta.. a zenéjükön és a filmjeiken nőttem fel.. sosem gondolkodtam skatulyákban pláne nem binárisan [aki nincs velünk az ellenünk..shalomshalomforradalom] ezért tökmindegy milyen műfajban alkottak.. Ami jó az jó.. Gőzöm nincs most mi lesz a kéttagúvá redukálódott DM-mel.. Davebácsinak pl. nagyobb esélye lett volna idejekorán távozni.. de szerencséjére az asszony kiemelte a tróger sztárélet mocsarából.. A Tűzszekerek klipjét ha nézed, láthatod az ifjú lobogósörényű szakállas Vangelis nagyon művészien adja elő magát.. Mondhatni minden mozdulata a bárzongoristaattitűd monumentális megnyilvánulása.. Cigi, kávé, konyak és varázslatos hangfutamok 88 fehérfekete billentyűn.. Bladerunner, Bounty, Cosmos,1492 soundtrack.. éterien csodásan jajgató Yamaha CS80.. Mintha a japók élő-lélegző-érző géplelket szereltek volna a behemót analóg elektronikus hangszerszörnybe.. Külön technikus kellett a hangbeállításokhoz.. és a kényes elhangolódó oszcillátorok újrahangolásához.. Láttál ilyen cuccot kinyitva? Kilométernyi vezeték, érintkezőhegyek, ősrégi elektronika dzsungele és ebből a [látszólag] kaotikus egyvelegből csodahangokat csiholt a görög zseni.. Az elektronikus zenélés olyan mint a rajzolás.. tiszta lappal indulsz.. a semmiből teremtesz harmóniákat és atmoszférát.. nem kényszerítenek keretek közé fix hangkészletek.. ha akarsz szárnyalsz.. vagy szartgyártasz.. csak rajtad múlik.. it depends only on you..

Mivel nem nyugodhatok míg megoldást nem lelék.. így megint rendelék.. minnesotai csodaragasztót és német vékonydrótot.. csoda hogy még nem kaptam herótot.. És lásd a legújabb csodát.. a letisztultság e szerény lenyomatát.. Egy hollandus ki ősrégi német cikkből merített.. pár új ötletet kerített.. osztottam-szoroztam.. menetszámra-tekercshosszra kalkuláltam.. majd négyszer végigcsináltam a csinálást.. új manufaktúramódszerekkel.. Szinte maga az antennatökély csak éppen még nemsokat ér.. ha nem elég érzékeny és szelektív.. sok zajt és kevés hasznos jelt vesz.. Höjjjj agyrém mi életembe kellessz.. hobbielektronika fórumot lesek.. ahány hozzászóló annyiféle eset.. Hiradástechnikai villamosmérnökkel konzultálok.. de úgy tűnik kiváló receptet senki sem látott.. Mert a megoldás kulcsa empíria kapuját nyitja.. Avagy ez a knowhow rejtélyes titka.. 

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr2417842443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása