káoszfegyver

 2022.02.07.

talán ismered az aknák -főleg a gyalogsági aknák- működési elve mögött álló filozófiát.. Olyan súlyos sérülést okozni az ellenséges katonának ami lehetőleg több bajtársát is leköti és ezzel kivonja a harcból.. Ocsmány élősdi gondolkodásmód.. ahogy a biológiai fegyverek kérdése.. Sunyin, nem bizonyítható módon bevethető.. kiválóan alkalmas a szarkeverésre mert nehezen igazolható a bevetés ténye és forrása.. kiváló táptalaja a dezinformációnak.. a tevékre, denevérekre, tobzoskákra egyéb vadakra hárított felelősség.. egymásnak sorra ellentmondó szakértők.. Te meg nézel ki a fejedből és látod, hogy hullanak az emberek.. aki lélegeztetőgépre kerül az jóeséllyel meghal.. először még tapsikolsz az egészségügyi dolgozóknak aztán belefáradsz.. És felmerülnek a kérdések.. Miért nem halnak meg többen? Ami amúgy morbid feltevés lenne.. de látod, hogy az egészségügy az összeomlás szélén a betegözöntől.. a szociális ellátórendszerek rogyadoznak.. a korlátozások miatt akadályozott a normális társadalmi/gazdasági működés.. Mintha ez lenne a cél.. káoszkeltés/káosztaktika.. az ellenségek állam[ok] térdrekényszerítése.. Kiafasz vetne be egy olyan fegyvert amit nem lehet kontrollálni amint elszabadult? A hadsereg felsővezetésében trónoló gátlástalan degeneráltak és politikustársaik.. és e káoszfegyvernek az alapja simán lehetett az eredeti SARS, prototípusa a MERS kórokozók.. de mindkettő súlyosabb-halálosabb lefolyású tüdőbetegséget okozott és éppezért kevésbé hatékony, kisebb a káoszkeltő romboló rádiusza.. Egy vírus szerkezetileg sokkal egyszerűbb és jóval kisebb egy baktériumnál vagy egy egysejtűnél.. ezért lehet ideális biológiai fegyver alapanyag.. 

A kérdés mely államokban van olyan fejlett tudományos infrastruktúra ahol létrehozhatnak egy gyorsan mutálódó több lépcsőben támadó vírustörzset.. Mert nekem úgy tűnik mintha a tisztelt alkotók a lehetséges ellenintézkedések és WHO protokollok ismeretében fejlesztették volna vírusfegyverüket.. Miért vetnének be ilyen elbaszott fegyvert az ellenséggel szemben a 21. században? Mert túlságosan nagy a hadereje, túl nagy a hadrafogható népessége és nyílt katonai konfliktus kirobbantása esetén nem garantált a győzelem, túlságosan sok veszteséggel járna a kivívása.. Ráadásul ellenérzéseket szülne a háborút kezdeményező fél szövetségeseinél.. a megbélyegző ENSZ határozatok, nemzetközi szankciók sorozatát pedig jó lenne elkerülni.. ez a szándékosság témaköre.. A negligentia pedig a nagyfokú idiótaságé.. Nehezen hiszem, hogy a kínaiak saját nagyvárosuk Vuhan lakosságán próbálgatták új fejlesztésű biofegyverüket.. mondjuk a kommunista rezsimek emberélethez való viszonya közismert ezért igazából a fasztudja.. Nyilván az is elképzelhetetlen, hogy a SARS COV2-t lenyúlták.. szokás szerint.. Kizárólag a bosszúálló denevérek és vérszomjas embergyűlölő tobzoskák összehangolt akciója lehet az egyetlen magyarázat a világjárvány kitörésére.. Gazdasági és érdekösszefgonódások nem.. lehetetlen, hogy kínai szakértők jártak Közel-Keleten és ők hurcolták be a vírust Kínába majd onnan került Európába és a légiközlekedéssel az egész világba.. 

Miakurvaannyának jelentkezett be az amerikai hadsereg azzal, hogy teljesen új más elven működő oltáson dolgoznak? Nyilván passzióból égetik az amerikai adófizetők pénzét.. Netán látták, hogy a jelenlegi oltások nem elég hatékonyak.. Ha a beoltottak ismét megbetegszenek -beoltott kiváló fizikumú, állóképességű élsportolók is- akkor az oltás nem elég hatékony.. Lehet, hogy nincs halálos szövődmény de pl. a katonák hetekre harcképtelenné válnak..

Ergo gyanítom valami nem stimmel.. ez egy nagyon tyúkszaros ügy attól tartok.. Nem vagyok oltásellenes.. és valaki kérem mondja meg mi értelme van egy olyan oltásnak amit félévente ismételni kell életem végéig? Azt is látom, hogy működik a természetes immunitás és szelekció.. van akinek kutya baja van aki meghal.. A fehérköpenyes mindenható észlényeknek inkább erre a kérdésre kellene választ adniuk.. A megkérdőjelezhetetlen kinyilatkoztatások kora véget ért.. aki gondolkodik az szkeptikus.. aki gondolkodik az kérdéseket tesz fel és válaszokat vár.. értem, hogy egy orvosnak nehéz beismerni ha valamit nem tud mert inkompetensnek mutatja és ez tekintélyromboló.. Szomszédom Charlie a világhírű orvosprofesszor mondta mindig.. Tudod vannak hüje, lusta és rossz orvosok mint minden más szakmában is.. és vannak kiválóak.. Szerencsére eddigi életem során leginkább jó és lelkiismeretes orvosokhoz volt szerencsém.. Lekopogom nem sokszor.. Nem hinném, hogy a méregdrága csak szűk réteg által igénybevehető fizetős egészségügy a gyógyír a problémákra.. A paradigmaváltás inkább.. Szeretném ha nem néznének olyan droidhüjének akinek minden utasítást kérdés nélkül végre kell hajtania.. A seregből már rég leszereltem.. civil orvos pedig sosem volt elöljáróm, felettesem vagy rangban felettem álló.. És köszönöm jól megvagyok..  

Kérdések kérdések kérdések.. szeretnék válaszokat kapni.. Ha a COVID természetes eredetű akkor nagyobb a baj mit gondoltam.. Gatyát felkötni.. hajrá.. elindult a túlélőshow :⫐

A bejegyzés trackback címe:

https://projectkronos.blog.hu/api/trackback/id/tr5317272880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása